Voornadeel

Elk nadeel heb zijn voordeel. Dat geldt ook voor buikgriep. Zondagavond sloeg het virus toe, binnen een uur hadden zowel Echtgenoot als ikzelf een volledig ontoerekeningsvatbaar maag-darmkanaal. De details zal ik u besparen.

norovirus_0Het voordeel was dat wij tijdelijk geestelijk afgesloten waren van de buitenwereld. Wat een zegen, wat een rust!

De berichten uit de buitenwereld drongen maar moeizaam door, met uitzondering van de laatste gruweldaad van ISIS (nee, géén IS, jezelf een staat noemen wil nog niet zeggen dat je het ook bent). De ISIS-mannetjes psychopaten noemen, is zo langzamerhand een belediging van psychopaten geworden.

Verder bleef het aangenaam rustig. Dat ik weer aan de beterende hand ben en helderder kan denken dan gisteren, bleek vanmorgen toen ik de PVV- lijsttrekker van de Eerste Kamer hoorde zeggen dat er ‘geen nieuws onder de horizon’ was. Wat voor wereldbeeld heeft zo iemand, vroeg ik mij af.

En zo is alles gewoon bij het oude gebleven, of heeft zich ontwikkeld volgens de verwachtingen.
De uitbetaling van de PGB-gelden is een chaos. Logisch.
V&D staat op instorten. Jammer, maar waarom zou dit grootbedrijf de dans ontspringen?
En Griekenland wil zijn schulden niet terugbetalen. Was al aangekondigd.
De paus heeft ook weer iets gezegd. Leuk! Ga zo door.
ISIS heeft een brief gestuurd met nieuwe dreigementen. Was te verwachten en gaat eerlijk gezegd ook een beetje vervelen. Weet je wat, ISIS? We zien wel.

Ik ga het vandaag nog even lekker rustig aan doen, nu kan het nog.